ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Όλες οι κρατήσεις που πραγματοποιούνται στο Aletri υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Παρακαλείστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τα διαβάσετε προσεκτικά πριν από την κράτησή σας. Με την ολοκλήρωση μιας κράτησης, δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τις παρακάτω πολιτικές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΙΞΗΣ

Ώρα άφιξης: 15:00
Ώρα αναχώρησης: 11:00

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εγγύηση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή 30% του συνολικού κόστους (παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο αποστολέας επιβαρύνεται με τυχόν έξοδα μεταφοράς).
Το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί κατά το check-in μαζί με τον φόρο διαμονής 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
Κατά το check in απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα μαζί με έγκυρο έντυπο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Για ακυρώσεις έως και 31 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει χρέωση και επιστρέφεται η προκαταβολή που έλαβε το ξενοδοχείο (σε αυτή την περίπτωση, το ξενοδοχείο δεν ευθύνεται για έξοδα συναλλαγής ή προμήθειας).
Για ακυρώσεις μεταξύ 30 και 14 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει χρέωση αλλά η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Αλλαγές ημερομηνιών δεν είναι επίσης δυνατές.
Για ακυρώσεις σε λιγότερο από 13 ημέρες πριν την άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, χρεώνεται το 100% του συνολικού κόστους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλα τα δωμάτια

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι καθ ‘ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο για τη φύλαξη των προσωπικών τους ή / και τιμαλφών, χρημάτων κ.λπ. Η Aletri δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, καταστροφή ή ζημιά. Συνιστάται κατά την άφιξη, οι επισκέπτες να κλειδώνουν τα τιμαλφή τους στο χρηματοκιβώτιο που είναι διαθέσιμο στη σουίτα τους.